Välkommen till SPRUCE UP!
SPRUCE UP! innehåller information om alkohol och vänder sig till dig som har fyllt 20 år.In English.
SPRUCE UP!
Din kundvagn är tom.

Följ med till Champagne

- din inspiration till resan

Pressröster om boken

"... allt som den nyfikne turisten behöver veta."
La Revue du Champagne, nr 38 2009, världens främsta Champagne-tidskrift

Läs recensionen på franska

Gourmand World Cookbook Award 2009

Följ med till Champagne har utnämnts till Sveriges bästa bok 2009 i kategorin "Best Book on French Wine".

Om boken
När man talar om champagne är det förstås inte konstigt om man i första hand tänker på den mousserande drycken som tillverkas i distriktet Champagne, Frankrikes nordligaste vindistrikt.

Champagne erbjuder emellertid mycket mer än världens mest kända vin! I den här boken delar författaren med sig av recept från det lokala köket, tipsar om favoritrestauranger och berättar om ostarna från Champagne. Han besöker både de internationellt välkända champagnehusen och några av de över 5000 småodlare som främst säljer sin champagne på plats, direkt från källaren. Vi tittar på champagne ur ett kulturellt perspektiv och lär känna de bubbelfria dryckerna från regionen. Givetvis får du också konkreta råd och tips om hur du bäst lägger upp en resa till Champagne.

Författare är champagneprofilen Kåre Halldén, som bland annat grundat den populära champagne-klubben SPRUCE UP!. Ta del av hans kunskaper och erfarenheter om bubblornas värld som han fått genom sina möten med människorna i Champagne.

Kåre Halldén har även givit ut boken Champagne - din guide till bubblornas värld på ICA Bokförlag.

Läs boken nu
Följ med till Champagne - din inspiration till resan kan du läsa på din surfplatta i boktjänsten Readly. Klicka här för att läsa nu.

Spruce up Spruce up Butiken K�p s� h�r Producenter Min egen Champagne Nyheter Om Champagne Bli medlem Provning/kontakt K�p h�r